+38 050 655 42 22
+38 067 105 11 99

Жіночі шапки із хутра та норкові берети – з чим їх носять?

 Оглянути та купити головні убори – берети та шапки із норки можна в разділі  >>  Жіночі шапки :

зимові жіночі шапки із хутра - норкові беретиВ доповнення до теплої шуби, або безрукавки, жилета із хутра, необхідний такий же зручний та стильний головний убір – зимова хутряна шапка. Це вже не тільки данина мінливій моді, але і необхідність в наші все більш холодні зими.

В цьому сезоні особливий акцент на шапки із хутра, пропонуючи модницям надзвичайно великий вибір. Руда лисиця, чорнобурка або норковий берет стануть найкращим доповненням до лаконічного пальто із каракулю.

Надзвичайно актуальними є невеликі берети із натурального хутра різноманітного окрасу та фактури, які знавці моди радять носити з норковою шубою, або безрукавкою – жилетом із лисиці. Із кашеміровим пальто, або напівпальто також добре поєднується об’ємна шапка із хутра.

В холодну та сиру погоду модниці зможуть зігрітись платком, сплетеним із елегантної норки. Також вартує звернути увагу на широкополі шляпки. Дизайнери використали для них стрижене та щипане хутро, причому яскраві кольори залишаються в минулому, а на перший план виходять стримані та темні – класичні відтінки коричневого та чорний.

Шанувальниці активного спортивного стилю також не залишились без уваги модельєрів. Їм пропонується на вибір декілька варіантів: екстравагантні шапки вушанки та мініатюрні спортивні шапочки, декоровані хутром.
Щоб гармонійно доповнити верхній одяг, хутро на капюшоні або манжетах повинно ідеально поєднуватись із головним убором – зимовою жіночою шапкою.

Звернувшись до компанії торгової марки ХутроСвіт Тисмениця, ви не тільки матимете змогу купити хутрові вироби найвищої якості за прийнятними цінами виробника, але і отримати професійні консультації: як вибрати шубу, жилет із хутра, або берет, та як доглядати за виробами із натурального хутра.

Ми завжди  будемо раді бачити вас у фірмовому магазині тм ХутроСвіт м. Тисмениця, по вул Костя Левицького 19д/6.


Сподобалася стаття ? Розкажіть друзям: