+38 050 655 42 22
+38 067 105 11 99

Немає нічого більш розкішного, ніж натуральні шуби та хутра

Штучні матеріали та цифрові технології увійшли у повсякденне життя кожної сучасної людини. Разом з тим, ми почали втрачати відчуття натурального та природного.

Ми почали забувати про те, наскільки натуральні хутра та шуби приємні на дотик, та наскільки дерев'яний стіл кращий аналогу із штучного матеріалу. Незабутні відчуття нам дарують вироби із натурального хутра. Ніхто не буде спорити про те, що штучні матеріали в рази полегшили нам життя та зробили його більш комфортним. В деяких випадках вони просто не замінимі. 

У всьому повинна бути міра. Можливо, в курточці із синтепону і буде зручніше  у деяких випадках, але з відчуттями, які дарують нам жіночі зимові шапки, норкові шуби або жилетки із натурального хутра – не може зрівнятись ніщо.

Раніше ми обмінювались книгами, тому що їх було складно купити. А зараз нам достатньо під'єднати планшет до інтернету та зкачати те що потрібно. Зручно! Проте ми почали забувати, наскільки приємні відчуття, які дарує нам книга в руках.
Завдяки поширенню інтернету, та тому, що смартфон є практично у кожного із нас, ми перестали зустрічатись із друзями, почали забувати про те як приємно відчувати тепло живого спілкування. 

Ми надсилаємо один одному віртуальні подарунки замість того, щоб зайти в гості, потиснути руку та обійняти друга, подарувати плитку справжнього шоколаду, або букет із свіжих квітів. Ми купляємо тепличні огірки та помідори зимою для того, щоб відчути смак весни та літа в холодну пору. Проте ми забуваємо, що ці продукти вирощені штучно, вони ніколи не бачили справжнього сонця, їх не поливав справжній дощ. Тому і не з'являється відчуття, що ти їж справжній продукт. Будь який дієтолог скаже вам, що фрукти та овочі найкраще споживати у відповідності до сезону і не потрібно себе обманювати.  
 

Радимо обирати шуби із натурального хутра

В основному, одяг, який сьогодні представлений у магазинах, виготовлений із не натуральних матеріалів. Звичайно, у нього може бути багато переваг. Наприклад, зносостійкість, практичність у догляді, здатність захистити від дощу та вітру. Тому частіше надають перевагу курточкам із синтепону. А ось шуба із мутону або каракулю – це зовсім інше – вона дарує відчуття затишку та комфорту.

Різниця у ціні відчутна. Якісна шуба із норки буде коштувати в рази дорожче курточки із нейлону. Але відчуття, емоції, які ви будете відчувати від покупки шуби не можна порівняти з тими,  що при купівлі курточки. Якщо ви купили виріб із хутра дійсно високої якості та правильно за ним доглядаєте, то своєю красою та теплом він буде тішити вас довгі роки. До того ж, купуючи натуральні речі ви турбуєтесь про себе, свою родину та робите розумні покупки. Проте, до вибору таких речей потрібно підходити зі всією відповідальністю.

Як зробити правильний вибір? Ви вирішили купити шубу, мутон або норка були обрані в якості сировини, але кому із виробників можна довіряти? У кого справедливі ціни і хто гарантує якість пошиття? Тисмениця – невелике місто в Івано-Франківській області, яке вже декілька століть відоме, як столиця хутра. Виготовлена тут продукція користується популярністю не тільки в Україні, але і далеко за її межами. Чи це не найкраща гарантія, яка дає впевненість в тому, що ви робите вигідну покупку !

Не відмовляйте собі у задоволенні відчути ласкаве тепло на плечах, яке можуть подарувати тільки високої якості вироби із натурального хутра!
 

Сподобалася стаття ? Розкажіть друзям: