+38 050 655 42 22
+38 067 105 11 99

Купити шубу на ринку чи у виробника – вибір очевидний

 

Ви вирішили поновити свій гардероб, поповнивши його шубою. Полиставши сторінки модних журналів, вибрали фасон, який відповідає модним тенденціям, і повинен вигідно підкреслити вашу фігуру. 
 …–  необхідно знайти адреси хутрових магазинів, викроїти час, щоб їх відшукати, підготуватись на випадок, якщо такого фасону там не буде, а як на рахунок походження шуби, та її якості?… І так по колу.

Додамо, що після трьох-чотирьох примірок та нав'язливих порад продавців – вам буде вже важко об'єктивно оцінити якість та ціну запропонованого виробу – чи то безрукавки (жилетки) із хутра, чи то норкової шуби.

Ось тут давайте зупинимось.
Шуба – річ дорога. Один раз помилившись з її покупкою, ви будете жалкувати про це не один рік. Тому, перш ніж починати бігати по магазинах,  уважно почитайте цю статтю, яка нагадає вам, що шубу можливо не тільки купити, але і замовити пошиття шуби  безпосередньо на підприємстві. Бажано у відомого, з хорошою репутацією виробника.

шуби від торгової марки ХутроСвіт

Замовити пошиття та купити шубу у виробника – найкращий вибір
 

Індивідуальне пошиття – це ідеальне рішення для вимогливих до свого вигляду сучасних зайнятих жінок. Це повна відмова від будь-яких компромісів між вашими вподобаннями і тим асортиментом, що пропонують торгівельні мережі.

  • По-перше, вам не потрібно витрачати час на пошук потрібного фасону. Більш того, ви можете замовити шубу ексклюзивної моделі, якої немає в жодному салоні.
     
  • По-друге, тільки індивідуальне замовлення дозволить пошити шубу на вашу фігуру, зі всіма її особливостями. Шуба, пошита тільки для вас, підкреслить ваші сильні сторони і скриє те, що на ваш погляд не є ідеальним. Адже ніхто не знає вас краще за вас самих.
     
  • По-третє, якість пошиття при замовленні зазвичай помітно краща, хоча б тільки за рахунок особистого контакту із клієнтом. Ви спілкуєтесь безпосередньо з виробником і маєте змогу оговорити всі особливості та деталі, як фасону, так і розміру.  

При купівлі в магазині ви ризикуєте натрапити на підробку, або просто брак, коли хутро облазить, застібки відпадають, підкладка розлазиться. І все це вже при другому виході та ще після того, як ви потратили не один тиждень, щоб знайти цю  шубу.

Можна сказати : як би ви не вибирали шубу в магазині, – ви купуєте лотерейний квиток. Чи буде він виграшним?

Купити шубу від торгової марки ХутроСвіт із Тисмениці – умови та гарантії 

Що стосується замовлення шуби у виробника, – необхідно звернути увагу на відомість марки, на те, наскільки довго підприємство працює на ринку, наявність та доступність контактів, що дає вам гарантії якості.
Такі гарантії надає своїм клієнтам одне із підприємств Тисмениці ХУТРОСВІТ, оскільки ми дуже високо цінуємо своє добре ім'я та репутацію, заслужені роками.

Ми пропонуємо вам уважно вивчити пропозиції виробників шуб із Тисмениці. Їх сміливо можна назвати лідерами вітчизняного ринку хутрових виробів, а ціни на шуби значно нижчі іноземних брендів.
Багаті традиції обробки хутра в поєднанні з найновішими технологіями не залишають жодних сумнівів у високій якості вичинки та пошиття наших виробів.

 Серед запропонованих нами умов, які роблять привабливим індивідуальне  замовлення,- оплата при одержанні, можливість подивитись та приміряти виріб до оплати.
Ми не ставимо за мету продаж за будь-яку ціну, а щиро хочемо, щоб куплена вами шуба дарувала вам тепло і радість довгі роки.  

Бережіть свій час, та гроші – замовте пошиття шуби найвищого класу від тм.«Хутро Світ» – Тисмениця.
 


Радимо також прочитати :
 


Сподобалася стаття ? Розкажіть друзям: