+38 050 655 42 22
+38 067 105 11 99

Проста порада у кого купляти шубу – у тих, кому довіряєте, у тих, кого знаєте

А ви задумувались, чому довіряють тій чи іншій людині ? Чому обирають товари тієї чи іншої марки ? Що таке довіра ?

Потрібно почати із того, що довіра – це вираз впевненості. Тобто, якщо ми впевнені, що людина поступить певним чином, а туфлі відомого бренду будуть зручними, значить, ми маємо відчуття довіри та дозволяємо, щоб наші поступки залежали від цього почуття. Зрозуміло, що довіряти наполовину неможливо, почуття повинно бути глубоким, адже в іншому випадку поняття довіри просто втрачає сенс.

Кому можна довіряти, а кому ні? На жаль, сьогодні ми все частіше бачимо, що довіряти немає кому або чому. Практично щодня приходиться розчаровуватись. Не будемо говорити про людські відношення, так як про них написано багато книг.

Тож  кому сьогодні можна довіряти? Чи можна довіряти банкам наші заощадження, коли щодня в новинах повідомляють про банкрутство одного за одним? А чи можна довіряти виробнику, який шиє жіночі шапки із хутра та шуби, коли хоча б в одному із виробів ви знайшли брак? Подібних запитань може бути дуже багато, але відповідь буде одна : обирати бренди та торгові марки для співпраці необхідно тільки із врахуванням їхньої історії !

Наприклад, кожному автолюбителю відомі марки Mercedes-Benz, BMW або ж Audi. Звісно, не останню роль в цьому має їхню німецьке походження. Знову ж таки, німецькій якості довіряють! Проте більшої уваги заслуговує історія їхньої появи, розвитку та зрештою успіху. Ці марки вплинули на розвиток автомобільної індустрії всього світу, а не тільки своєї країни. І це все завдяки якості, якій довіряли і довіряють до цих пір. Вони стали прикладом для наслідування.
А годинники якої країни користуються найбільшою популярністю у всьому світі вже багато десятиліть? Звісно, швейцарські. Частіш за все ніхто навіть не дивиться на назву марки, так як більше значення має напис «Swiss Made», якому довіряють абсолютно, так як цей напис є уособленням традицій та безперечної якості, зрештою довіри.

У кожному сегменті є свій безперечний лідер.
Ви зацікавились виробами із хутра, вирішили купити норкову шубу. Тоді ви повинні знати, що українською столицею хутра є славне маленьке містечко Тисмениця. Так чому ж обирають шуби із Тисмениці?  Вироби із хутра є досить дорогими, тому у всі часи їх купляли не тільки, і не стільки для того, щоб зимою було тепло, але і для того, щоби продемонструвати достаток. Завжди звертали особливу увагу на якість. Тенденція довіряти виробникам із Тисмениці збереглася і до сьогодні.

Три причини, чому можна довіряти виробникам шуб із Тисмениці.

  • Багатовікова історія. Можна сміливо сказати, що Тисмениця на карті України збереглася саме завдяки хутровому ремеслу – кушнірству, яким тут займаються вже багато століть. У цій справі династії передавали секрети майстерності із покоління в покоління.
  • Величезний асортимент продукції. Мабуть, в жодному іншому місті ви не знайдете стільки магазинів із шубами. Така велика конкуренція вимагає винахідливості, тому тут ви знайдете і класичні шуби і самі модні шуби останнього сезону.
  • Більш ніж прийнятні ціни. Купуючи норкову шубу від ХутроСвіт із Тисмениці, можете бути впевнені, що не заплатите потрійну ціну. Ви купите виріб від виробника, який не завищує ціни зайвими націнками. Вітчизняному виробнику не тільки можна. але і потрібно довіряти.Шуби та хутра, вироблені у Тисмениці є вигідним капіталовкладенням, що зігріє вас холодною зимою та буде тішити своєю красою.Хочете переконатись у якості виробів, тоді інтернет-магазин торгової марки ХутроСвіт запрошує ознайомитись із представленим на сайті асортиментом. На ваш вибір мутонові шуби, шуби із каракулю та норки на будь який смак, також жіночі зимові шапки із хутра, жилетки та безрукавки.
    Можливе пошиття виробів на замовлення по ваших індивідуальних мірках. Ми працюємо без передплати та доставимо пухнасту обновку у будь-яке місто України, або ж за кордон.
    Скоріш вибирайте та купляйте нову шубу до вашого гардеробу!

 

Сподобалася стаття ? Розкажіть друзям: