+38 050 655 42 22
+38 067 105 11 99

Скандинавська норка SAGA – нескінченна історія якості

скандинавська норка

Компанія Saga Furs була заснована підприємливими скандинавами 1956 року, коли виробники хутрової сировини Швеції, Фінляндії та Норвегії дійшли висновку, що, об’єднавшись , стануть справді багатими та знаменитими. Вони не прогадали. Об’єднавшись, – стали відомими у всьому світі.

Норкові шуби з логотипом Saga Furs — стали синонімом високої якості, краси та розкоші. Останнім часом надзвичайно популярними стали жилети із норки.
Хутрові звірі вирощуються на спеціальних фермах, причому всі екологічні та етичні норми строго виконуються. За весь час існування компанії на ринку хутрових виробів, з її подання була введена ціла система стандартів для хутра. Потрібно сказати, що вони досить жорсткі. Саме ця висока планка і підштовхує фермерів до виведення нових унікальних порід хутрового звіра, а хутро вже популярних, масових порід – робить ідеальним по якості.
В результаті такої селекційної роботи фермерів в системі компанії з’явилась класифікація хутра по окрасу та багатьом іншим ознакам. Саме її використовують сьогодні на світовому ринку хутрових виробів.

 

Шуби із скандинавської норки Saga – найбільш поширені на нашому ринку

Щороку колекції Saga Furs стають все багатшими. Це хутро використовують для створення своїх шедеврів імениті дизайнери і відомі модні будинки. Saga Furs є одним із лідерів по виробництву та продажу хутрової сировини у світі. Причому купити її не так-то і просто. Торги проводяться на хутровому аукціоні – Finnish Fur Sales, який проходить в Гельсінські.
Так, чим же завоювали скандинави весь світ? Які критерії визначають, отримає те, чи інше хутро лейбл Saga? Кожна окремо взята шкірка проходить строгий контроль. При цьому розглядають не тільки окрас. Експерти детально оцінюють густоту хутра, довжину ворсу, шовковистість, текстуру, пружність.

Система відбору Saga Furs — сама строга та жорстка в порівнянні з тими, що використовують інші світові виробники хутро сировини. Саме це дозволило компанії вийти в лідери та не втрачати своїх позицій на протязі багатьох років.
Напис Saga Furs на лейблі шуби — це не просто ім’я, це — гарантія якості та показник престижу.

Тільки краща норка отримує ярлик Saga

Не всім шкіркам присвоюється однакова категорія. Тільки кращі отримують ярлик Saga, і всього лише 10% шкірок із категорії Saga заслуговують надпису Saga Royal. А це вже кращі з кращих.

Скандинавська норка поділяється на дев’ять основних окрасів, кожна група має свою назву.
Scanbrown (Сканбраун) — класичний коричневий темний окрас.
Mahogany або Махагон — самий темний колір коричневої норки с червоним відливом.
Pastel (Пастель) – світлий відтінок коричневого хутра.
Паломіно та Жемчуг – світло-бежеві. У цих двох видів колір практично однаковий, але є деякі відмінності у відтінках.
Scanblack (Сканблек) – зрозуміло — це чорна норка. Іноді ще називають «чорним діамантом», так як на світлі хутро переливається та виблискує, як цей дорогоцінний камінь.
Сапфір або Sapphire — сіро-голубе хутро, ніжне та прекрасне.
Scanglow — хутро світлого горіхового відтінку.
White — класичне натуральне біле хутро.
Silverblue — розкішна сріблясто-сіра норка. Існує ще декілька видів рідкісних, селекційних окрасів хутра.

В останні роки з’явились Чорна хрестовка та Ягуар. Перша має білий окрас та чорну полосу вздовж спинки, а друга – біле хутро з чорними плямами – нагадує ягуара. Однією із самих відомих та популярних серед цього переліку є норка Scanblack. Конкурувати з нею може тільки американська норка Блекглама та канадська BLACK NAFA . Особливою якістю, яка вигідно відрізняє скандинавську норку – є рівна довжина та особлива густота остьового волосу.

 

Шуби саме із такого, найкращого хутра скандинавської норки пропонує своїм клієнтам компанія “ХутроСвіт” із міста Тисмениця.


Радимо також прочитати:

Сподобалася стаття ? Розкажіть друзям: